Апетитні і поживні млинці, фаршировані фаршем – дуже ситне і смачне блюдо, яке чудово підходить для сніданку, обіду або ссобойки на роботу. Ці млинці прекрасні як в гарячому, так і в холодному вигляді – спробуйте
Інгредієнти: на 5 порц.
- Борошно пшеничне – 10 – 12 ст. л.
- Яйце – 2 шт.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Сода харчова – 1 щіпка
- Молоко коров’яче – 0,5 л.
- Масло вершкове – 50 гр.
- Яловичина – 0,5 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Зелень – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати млинці фаршировані фаршем? Промийте і очистіть цибулину, а потім дрібно порубаєте її.
Лук обсмажте в олії на помірному вогні, до золотистого відтінку.
В сковороду з цибулею відправте яловичий фарш, посічену зелень і вершкове масло. Обсмажуйте м’ясо до готовності на помірному вогні.
Через 10-20 хвилин ваша начинка для млинців буде готова.
В тепле молоко додайте ще трохи вершкового масла і розтопіть його.
Яйця розведіть з борошном в окремій мисці.
Додайте до цієї суміші трохи солі і цукру, влийте молоко з маслом і перемішайте.
На плиті розігрійте сковороду з рослинним маслом.
З розпеченої сковороди злийте надлишки олії в миску з тестом і добре перемішайте.
На розігріту сковорідку вилийте приблизно пів черпаком тіста і почніть піч перший млинець.
Приблизно через хвилинку переверніть млинець і готуйте ще близько півхвилини.
Готовий млинець перемістіть на блюдо.
Викладіть на середину млинця ложку м’яса з гіркою.
Почніть загортати блін.
З’єднайте краї млинця над начинкою.
Сформуйте рулетик або конвертик – як вам більше до смаку.
Перший млинець готовий і його можна їсти або відкласти в іншу страву, щоб загорнути інші млинці.
Коли всі млинці будуть нафаршировані м’ясом, можете подавати їх до столу або залишити для ссобойки в контейнері.
Млинці без дріжджів Млинці класичні Млинці на 1 літр молока Млинці на молоці без дріжджів Млинці на молоці класичні ПП млинці Солодкі млинці на молоці