З великою упевненістю можна говорити про те, що млинці, фаршировані куркою і грибами, прекрасно впишуться не тільки повсякденне, але і у святкове меню. Крім того, їх можна подавати на сніданок, обід і вечерю. Завдяки своїй універсальній основі це блюдо можна начиняти різними інгредієнтами, як солоними, так і солодкими. У представленому вашій увазі рецепт в якості начинки пропонуємо використовувати безпрограшне поєднання – курку з грибами.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 200 гр.
- Тонкі млинці – 12 шт.
- Печериці свіжі – 300 гр.
- Сир Пармезан – 200 гр.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка
- Майонез – 7 ст. л.
- Огірки мариновані – 100 гр.
- Часник – 2 зуб.
- Зелень – 1 пучок
Процес приготування:
Рецепт приготування млинців, фаршировані куркою і грибами смачний! Для початку необхідно відправити варитися куряче філе в підсолену воду на двадцять п’ять хвилин після того, як філе звариться, його потрібно остудити.
Подрібнюємо курку.
Промиті гриби нарізаємо дрібним кубиком.
Відправляємо подрібнені гриби обсмажуватися, поки вся зайва рідина з них не випарується.
Натираємо на тертці сир.
Обсмажені гриби, натертий сир і подрібнене куряче філе з’єднуємо в глибокій мисці і солимо.
На середину готового млинця викладаємо начинку.
Звертаємо протилежні краї млинця до центру.
Нижні і верхні частини млинчика також звертаємо до центру.
Перевертаємо млинчик.
Тепер займемося приготуванням соусу. Для цього нарізаємо дрібним кубиком огірок.
Дрібно шаткуємо зелень.
В піалу відправляємо нарізані огірки і зелень, заправляємо їх майонезом і перемішуємо.
Туди ж відправляємо пропущений через прес часник.
Знову все перемішуємо.
Млинці з соусом готові до подачі.
Млинці без борошна Млинці без молока Млинці з грибами Млинці з майонезом Млинці з сиром Млинці з сиром і зеленню Оригінальні млинці на Масляну