Рецептів млинців безліч. Млинці готують на воді, молоці, кефірі, сироватці. Кожна господиня обирає свій улюблений рецепт і адаптує його під себе. Я хочу запропонувати рецепт млинців на двох курячих яйцях. Тонкі млинці просто тануть у роті.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Молоко коров’яче – 500 мл
- Яйце – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Розпушувач тіста – 2 ч. л.
- Сіль – 0.5 ч. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати млинці на 2 яйця. Підготуйте всі необхідні інгредієнти для смачних млинців.
Візьміть глибоку миску розбийте в неї курячі яйця і додайте цукровий пісок і сіль.
З допомогою віночка або міксера доведіть до однорідної консистенції.
Додайте рослинне або оливкове масло і перемішайте.
Додайте молоко і ретельно розмішайте рідкі інгредієнти.
Пшеничне борошно з’єднайте в окремій ємності з розпушувачем. Перемішайте.
Просійте через сито і в кілька прийомів введіть до рідких інгредієнтів.
Добре перемішайте тісто з допомогою віночка до однорідної маси.
добре розігрійте Сковороду. Змастіть невеликою кількістю рослинного масла і з допомогою ополоника налийте і розподіліть тісто по всій поверхні. Смажте до утворення золотистого краєчка і загустіння тіста зверху.
З допомогою силіконової або дерев’яної лопатки переверніть млинець на другу сторону і смажте ще кілька хвилин.
Таким чином, посмажте всі млинці. Приготовлені млинці подавайте на стіл зі сметаною, з улюбленим варенням або згущеним молоком.
Приємного апетиту!
Млинці без дріжджів Млинці без соди Млинці на молоці з яйцями Тонкі млинці Тонкі млинці на молоці Тонкі млинці на молоці з дірочками