Існує дуже багато рецептів приготування млинців. Млинці, приготовані на кефірі і манки, готуються за тим же принципом, що і звичайні, але виходять більш товстими, повітряними і ніжними.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кефір – 1 склянка
- Вода – 0.5 склянки
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Яйце – 2 шт.
- Манна крупа – 4 ст. л.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Сода харчова – 0.5 ч. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати млинці на кефірі з манкою. Влийте в миску воду, соняшникова олія, розбийте яйце і все перемішайте.
Манку змішайте з содою, цукром і сіллю.
Додайте цю суміш до кефіру, перемішайте і залиште на 30 хвилин, щоб манка набухла.
Через деякий час ще раз перемішайте тісто, по консистенції воно повинно нагадувати жирний кефір.
добре розігрійте Сковорідку, змастіть її маслом.
Ложкою або черпаком влийте частина тесту на сковороду, рівномірно розподіляючи його по всій поверхні. Смажте блін 1-2 хвилини з одного боку, потім переверніть на іншу.
Готові млинці подавайте з улюбленим варенням або медом.
Приємного апетиту!
Млинці без дріжджів Млинці без молока Млинці з манкою Млинці на воді без молока Млинці на кефірі Оригінальні млинці на Масляну Російські млинці