Рецепт, який точно не залишить родину байдужою, – рум’яні, соковиті і ароматні млинці на кефірі з м’ясом. Випечені млинці розлітаються з тарілки зі швидкістю світла, тому заздалегідь підготуйтеся до такого розвитку подій і запасіться другою порцією.
Інгредієнти: на 8 порції.
- М’ясо – 400 гр.
- Кефір – 250 мл
- Вода гаряча – 250 мл
- Борошно пшеничне – 250 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Сода харчова – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування млинців на кефірі з м’ясом? М’ясо відварити, остудити, перекрутити через м’ясорубку.
Цибулю почистити, дрібно нарізати, обсмажити до рум’яного кольору.
Додати до цибулі фарш, трохи води і тушкувати близько 5 хвилин.
В глибокій мисці збити яйця з цукром і сіллю, влити кефір і гарячу воду, перемішати.
Поступово ввести борошно, замішуючи тісто. Додати соду і рослинне масло, все ретельно перемішати.
Сковороду розігріти, обсмажити спочатку на ній млинці з одного боку до появи пухирців.
Потім перевернути млинець і обсмажити на другій стороні до рум’яності.
На млинець викласти трохи м’яса з цибулею.
Закрити начинку краєм млинця, приплюснути лопаткою.
Загнути правий і лівий краї млинця.
Загорнути блін до кінця.
Те ж саме проробити і з іншими млинцями.
За бажанням можна обсмажити готові млинці з м’ясом з двох сторін на рослинній олії до утворення золотистої скоринки. Так наші млинці на кефірі з м’ясом стануть ще смачніше.
Млинці готові – пальчики оближеш!
Млинці без дріжджів Млинці без молока Млинці з м'ясом Млинці класичні Оригінальні млинці на Масляну Російські млинці Фаршировані млинці з начинкою