Веганські млинці без молока і яєць виходять такими ж смачними, як і звичайні. Існує безліч варіацій цієї страви. У цьому рецепті ми розповімо про самому простому і швидкому з них.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Вода – 400 мл
  • Сіль – за смаком
  • Борошно пшеничне – 8 ст. л.
  • Масло оливкова або Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Цукор-пісок – 3 ч. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати млинці веганські. У мисці збийте вінчиком воду, яйце, цукор, сіль і борошно. У вас повинно вийти рідке тісто без грудочок.

Додайте столову ложку соняшникової або оливкової олії, перемішайте тісто ще раз.

Розігрійте сковороду, змастіть маслом дно перед тим, як смажити перший млинець.

Смажте млинці з двох сторін до золотистого кольору.

Млинці можна подавати з будь-якими соусами і начинками.

Приємного апетиту!

Млинці без дріжджів Млинці на воді Млинці на воді без яєць Млинці на воді з яйцями Оригінальні млинці на Масляну Тонкі млинці