Рецепт класичних млинців на молоці є в ужитку у кожної господині. Для того, щоб млинці вийшли, потрібно дотримуватися необхідні пропорції інгредієнтів. За цим рецептом ви приготуєте класичні російські млинці на 250 мілілітрах молока.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Молоко коров’яче – 250 мл
- Яйце – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 150 гр.
- Масло рослинне – 1 – 2 ст. л.
- Цукор-пісок – 0,5 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка
Процес приготування:
Як приготувати млинці на молоці 250 мл? У мисці збийте міксером яйця, цукор і щіпку солі.
Додайте до яєць необхідну кількість молока і ретельно перемішайте.
Борошно просіяти, щоб тісто просякнув киснем, можна зробити це кілька разів.
Всипте борошно до рідких компонентів, змішайте з допомогою міксера або віночка, щоб уникнути утворення грудочок.
Влийте соняшникову олію в тісто, перемішати. Масло в тесті дозволить пекти млинці без змазування їм сковорідки.
Розігрійте сковорідку, перед першим млинцем змастіть її маслом.
Влийте тісто, прокрутіть сковороду по колу, щоб тісто розійшлося.
Смажте млинець з одного боку 1-2 хвилини, потім переверніть і смажте з іншого боку.
Для інших млинчиків олія не потрібно, смажте, поки не закінчиться тісто. Готові млинчики подавайте зі сметаною, варенням або іншими смаколиками.
Приємного апетиту!
Млинці Млинці на молоці з яйцями Млинці на молоці класичні Російські млинці Солодкі млинці на молоці Тонкі млинці Тонкі млинці на молоці