Апетитні і поживні млинці з м’ясним фаршем – гарне обідня страва, яке, до того ж, прекрасно підходить для ссобойки на роботу. Приготування цієї страви вимагає деякого часу, але результат себе повністю виправдовує.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Для тіста: –
- Молоко коров’яче – 1 л
- Яйце – 3 шт.
- Сода харчова – 0.5 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Борошно пшеничне – 2,5 склянки
- Масло рослинне – 0.5 склянки
- Для начинки: –
- Яловичий фарш – 250 гр.
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Яйце – 1 шт.
- Масло вершкове – 1 ч. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування млинців на молоці з м’ясом? У тепле молоко збийте яйця і додайте соду і сіль з цукром. Збийте основу для тіста віночком або міксером.
Просійте в основу борошно і збийте тісто.
Потім додайте в тісто олію і добре перемішайте.
Кілька разів зачерпніть тісто ополоником і відставте миску хвилин на десять-п’ятнадцять.
Почніть готувати начинку. Нагрійте сковороду з маслом і викладіть туди фарш.
Додайте спеції і цибулю (за бажанням), а після цього фарш посоліть. Тушкуйте начинку на помірному вогні, додавши трохи води в фарш.
Воду збийте з яйцем, ретельно збовтавши яйце до однорідності.
Влийте яєчну суміш до фаршу і потушкуйте ще небагато, хвилин п’ять-сім.
Коли всі підготовчі етапи закінчені, почніть готувати млинці.
Щоб сформувати блюдо, кожен млинець трохи змастіть вершковим маслом і додайте начинку з м’яса.
Млинець загорніть у формі конвертика або рулетика.
Так загорніть всі млинці з м’ясом і подавайте до столу.
Млинці з фаршем Млинці на Масляну Млинці на молоці Млинці на молоці без дріжджів Оригінальні млинці на Масляну ПП млинці