Млинці з багатою начинкою з сушених білих грибів, сиру та цибулі не соромно подати гостям до святкового столу як закуску. Така начинка, як правило, подобається всім без винятку. Ці млинці можна приготувати заздалегідь і заморозити, а перед подачею розморозити і швидко обсмажити.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Гриби сушені – 60 гр.
- Сир Пармезан – 60 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Яйце – 1 шт.
- Молоко коров’яче – 200 мл
- Масло соняшникове – 45 мл
- Вода – 200 мл
- Борошно пшеничне – 200 гр.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Рецепт млинців з грибами і сиром простий у приготуванні! Замочити сушені гриби на 1 годину в холодній воді.
Щоб приготувати тісто на млинці, змішати в мисці молоко, теплу воду і яйце.
Всипати сіль і просіяти борошно.
Влити олію без запаху.
Пробити тісто до однорідного стану за допомогою блендера або міксера. Дати постояти 5-10 хв., щоб глютен почав свою роботу.
Змащувати розігріту сковороду рослинною олією перед кожним новим млинчиком. Вливати по 1 черпаку тіста, розподіляти його по сковороді. Обсмажувати млинці з двох сторін.
Готові млинці складати стопкою.
Для начинки у гарячій сковороді обсмажити в соняшниковій олії дрібно нашатковану цибулю і дрібно нарізані гриби, які потрібно заздалегідь дістати з води і віджати. Смажити гриби з цибулею приблизно 15 хвилин, не забуваючи помішувати.
Викласти начинку з цибулі і грибів на млинець.
Потерти сир на дрібній тертці і присипати зверху начинку.
Млинці згорнути трубочкою і перед подачею на стіл обсмажити або розігріти в мікрохвильовій печі.
Приємного апетиту!
Млинці Млинці на воді, молоці та яйцях Млинці на Масляну Млинці на молоці класичні Оригінальні млинці на Масляну Російські млинці Фаршировані млинці з начинкою