Млинці з багатою начинкою з сушених білих грибів, сиру та цибулі не соромно подати гостям до святкового столу як закуску. Така начинка, як правило, подобається всім без винятку. Ці млинці можна приготувати заздалегідь і заморозити, а перед подачею розморозити і швидко обсмажити.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Гриби сушені – 60 гр.
  • Сир Пармезан – 60 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Яйце – 1 шт.
  • Молоко коров’яче – 200 мл
  • Масло соняшникове – 45 мл
  • Вода – 200 мл
  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Рецепт млинців з грибами і сиром простий у приготуванні! Замочити сушені гриби на 1 годину в холодній воді.

Щоб приготувати тісто на млинці, змішати в мисці молоко, теплу воду і яйце.

Всипати сіль і просіяти борошно.

Влити олію без запаху.

Пробити тісто до однорідного стану за допомогою блендера або міксера. Дати постояти 5-10 хв., щоб глютен почав свою роботу.

Змащувати розігріту сковороду рослинною олією перед кожним новим млинчиком. Вливати по 1 черпаку тіста, розподіляти його по сковороді. Обсмажувати млинці з двох сторін.

Готові млинці складати стопкою.

Для начинки у гарячій сковороді обсмажити в соняшниковій олії дрібно нашатковану цибулю і дрібно нарізані гриби, які потрібно заздалегідь дістати з води і віджати. Смажити гриби з цибулею приблизно 15 хвилин, не забуваючи помішувати.

Викласти начинку з цибулі і грибів на млинець.

Потерти сир на дрібній тертці і присипати зверху начинку.

Млинці згорнути трубочкою і перед подачею на стіл обсмажити або розігріти в мікрохвильовій печі.

Приємного апетиту!

Млинці Млинці на воді, молоці та яйцях Млинці на Масляну Млинці на молоці класичні Оригінальні млинці на Масляну Російські млинці Фаршировані млинці з начинкою