Такі млинці хороші і на сніданок, і на вечерю – ніжні, легкі та поживні. Приготувати їх зможе навіть починаюча господиня, а покрокові фото і докладний опис допоможе в процесі.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Молоко коров’яче – 4 склянки
- Яйце – 2 шт.
- Масло рослинне – 5 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Борошно пшеничне – 2 склянки
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Капуста білокачанна – 250 гр.
- Яйце (для начинки) – 1 шт.
- Перець чорний мелений – 0.5 ч. л.
- Перець червоний мелений – 0.5 ч. л.
Процес приготування:
Готувати млинці з капустою легко! У мисці змішуємо яйця з сіллю і цукром.
Додаємо молоко і рослинне масло, перемішуємо до однорідності.
Просіваємо борошно в миску і замішуємо рідке, однорідне тісто без грудочок.
З приготованого тесту смажимо млинці з обох сторін до блідої скоринки
Ріпчасту цибулю подрібнюємо і обсмажуємо до прозорості.
Шаткуємо капусту максимально дрібно, притискаємо руками до м’якості і додаємо до цибулі. Закриваємо кришкою і тушкуємо до м’якості капусти.
Додаємо до капусти сіль, перець червоний і чорний.
Перемішуємо масу, щоб спеції розподілилися рівномірно.
Викладаємо капусту в миску і додаємо збите яйце, перемішуємо.
На кожен млинець викладаємо невелику кількість начинки і загортаємо конвертом.
Готові конвертики отжариваем ще раз до рум’яної скориночки і подаємо в гарячому вигляді.
Приємного апетиту!
Млинці без дріжджів Млинці на Масляну Млинці на Масляну на молоці Млинці на молоці Млинці на молоці з яйцями ПП млинці