Млинці з начинкою з м’яса і грибів стануть хорошим перекусом, а також можуть бути хорошою закускою на святковому застіллі. Їх можна зберігати близько 2-3 днів в холодильнику, на наступний після приготування день вони стають ще смачнішими.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Молоко коров’яче – 0,5 л.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 7 ст. л.
- Масло вершкове – 40 гр.
- Масло рослинне – 10 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Цукор-пісок – за смаком
- Мед – за смаком
- Яловичина – 300 гр.
- Печериці свіжі – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
Процес приготування:
Готувати млинці з м’ясом і грибами легко! Вбити в миску яйце, покласти туди сіль, збити. Додати тепле молоко і просіяне борошно, 2 ст. л. рослинного масла.
Покласти мед або цукор.
Ретельно збити все міксером або віночком для видалення грудочок з тіста.
Сковороду змащувати олією і обсмажувати млинці з двох сторін, після цього складати стопкою, змастивши шматком вершкового масла. Для начинки яловичину зварити в підсоленій воді, остудити і подрібнити в м’ясорубці або блендері. Гриби помити, порізати тонкими смужками, обсмажити в рослинній олії з дрібно нарізаною цибулею. Отриману масу остудити і також подрібнити блендером, поперчити і посолити, додати до фаршу. Загорнути начинку на млинці і злегка обсмажити їх в олії.
Приємного апетиту!
Млинці Млинці без соди Млинці на молоці Млинці на молоці класичні Яєчні млинці