Млинці з начинкою з м’яса і грибів стануть хорошим перекусом, а також можуть бути хорошою закускою на святковому застіллі. Їх можна зберігати близько 2-3 днів в холодильнику, на наступний після приготування день вони стають ще смачнішими.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Молоко коров’яче – 0,5 л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 7 ст. л.
  • Масло вершкове – 40 гр.
  • Масло рослинне – 10 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Цукор-пісок – за смаком
  • Мед – за смаком
  • Яловичина – 300 гр.
  • Печериці свіжі – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки

Процес приготування:

Готувати млинці з м’ясом і грибами легко! Вбити в миску яйце, покласти туди сіль, збити. Додати тепле молоко і просіяне борошно, 2 ст. л. рослинного масла.

Покласти мед або цукор.

Ретельно збити все міксером або віночком для видалення грудочок з тіста.

Сковороду змащувати олією і обсмажувати млинці з двох сторін, після цього складати стопкою, змастивши шматком вершкового масла. Для начинки яловичину зварити в підсоленій воді, остудити і подрібнити в м’ясорубці або блендері. Гриби помити, порізати тонкими смужками, обсмажити в рослинній олії з дрібно нарізаною цибулею. Отриману масу остудити і також подрібнити блендером, поперчити і посолити, додати до фаршу. Загорнути начинку на млинці і злегка обсмажити їх в олії.

Приємного апетиту!

Млинці Млинці без соди Млинці на молоці Млинці на молоці класичні Яєчні млинці