Млинці з куркою – блюдо, яке є безпрограшним варіантом практично на всі випадки життя. І в цьому немає нічого дивного, адже такі млинці можна подавати за сніданок, обід і вечерю. Весь секрет цієї страви – простота в поєднанні з прекрасними смаковими якостями.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Яйце – 3 шт.
- Борошно пшеничне – 5 ст. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Молоко коров’яче – 450 мл
- Куряче філе – 300 гр.
- Часник – 1 зуб.
- Майонез – 3 ст. л.
- Зелень – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Рецепт приготування млинців з м’ясом курки смачний! Промите куряче філе необхідно відварити в злегка підсоленій воді. У процесі варіння не забувайте знімати пінку.
Тепер перейдемо до приготування млинців. Беремо глибоку миску. Туди розбиваємо яйця і ретельно збиваємо. Для цих цілей краще використовувати міксер.
Поступово вводимо в яєчну масу сіль, рослинне масло, а також пшеничне борошно. За консистенцією тісто має бути рідкуватим. Формуємо млинець, рівномірно розподілити тісто по поверхні розігрітій пательні. Обсмажуємо млинці з обох боків до утворення золотистої скоринки.
Займемося приготуванням начинки. Охолоджене куряче філе нарізаємо дрібним кубиком, подрібнюємо зелень і часник.
Все з’єднуємо в окремій мисці і, заправивши майонезом, ретельно перемішуємо.
Викладаємо начинку на млинець і загортаємо його в конвертик. Якщо є бажання, начинений млинець можна злегка обсмажити на вершковому маслі.
Дієтичне млинці Млинці Млинці з м'ясом Млинці класичні Млинці на 1 літр молока Млинці на молоці з яйцями Млинці на молоці класичні