Смачні і поживні млинці з грибами, стануть відмінним вечерею для всієї родини. Готувати їх дуже просто, для начинки можна взяти будь-які лісові гриби, готові або свіжі.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яйце – 2 шт.
- Молоко коров’яче – 500 мл
- Борошно пшеничне – 2 склянки
- Гриби – 700 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Масло рослинне – для смаження
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати млинці з начинкою з грибів: яйця розбиваємо в глибоку ємність і додаємо молоко і сіль. Розмішуємо суміш віночком.
Млинці з начинкою з грибів Поступово втручається борошно так, щоб не утворювалося грудочок.
Цибулю і моркву чистимо, цибулю нарізаємо невеликими кубиками, а моркву натираємо з допомогою великої терки. Пасеруємо овочі на сковорідці до золотистого кольору.
Гриби чистимо та миємо. Відварюємо в кип’яченій воді, а потім додаємо до цибулі з морквою.
Тепер беремо один млинець і кладемо в неї начинку, приблизно столову ложку. Складаємо млинчик конвертом. Робимо так з усіма млинцями.
Приємного апетиту!
Дієтичне млинці Млинці без соди Млинці на молоці Млинці на молоці з яйцями Млинці на молоці класичні Оригінальні млинці на Масляну