Незвичайно ніжні і смачні млинці з сиром та вишнями завжди будуть у вас чудовим десертом. Вишню можете взяти будь – яку- і консервовану, і свіжу та заморожену, тільки без кісточок. Випікаємо млинці звичайним способом.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Борошно пшеничне – 2 склянки
  • Яйце – 3 шт.
  • Молоко коров’яче – 800 мл
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Для начинки: –
  • Сир – 250 гр.
  • Цукор-пісок – 3 ст. л.
  • Вишня – 1 склянка

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування млинців з сиром та вишнями? Підготуйте всі потрібні інгредієнти для приготування млинців.

В посуд для замішування тіста розбийте яйця, насипте до них сіль і цукор і збийте за допомогою міксера. Влийте молоко і знову збийте.

Борошно, просіяне на сито і змішану з розпушувачем, додайте до збитим яйця з молоком, не припиняючи процесу збивання.

Потім налийте до тесту рослинне масло і перемішайте. Тісто у вас повинно вийти однорідним і рідким.

З приготованого тесту посмажте тонкі млинчики. Обсмажте з обох боків до золотистого кольору.

Для приготування начинки сир перекладіть в чашу блендера і додайте до нього цукор.

Подрібнений сир повинен вийти по консистенції, як крем.

На млинець покладіть ложку збитого сиру.

Край млинчика загорніть і закрийте їм сирну масу.

Потім викладіть в один ряд підготовлену вишню і весь млинець загорніть рулетом. Таким чином, загорніть в млинці всю начинку.

Приготовані млинці розріжте на половинки і укладіть на красиву тарілку.

Подайте їх до столу зі сметаною.

Приємного апетиту!

Млинці без дріжджів Млинці без соди Млинці класичні Млинці фаршировані сиром Російські млинці Солодкі млинці на молоці Фаршировані млинці з начинкою