Домашні молочні коржики можна приготувати з ніжного пісочного тіста. Десерт ідеально доповнить чашечку ранкового чаю або кави. Спробуйте рецепт ласощі для всієї родини.


Інгредієнти: на 9 порц.

  • Борошно пшеничне – 350 гр.
  • Масло вершкове – 250 гр.
  • Молоко коров’яче – 80 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.

Процес приготування:

Готувати молочні коржики ніжно-пісочний легко! Дістаємо вершкове масло з холодильника. Даємо йому трохи підтанути і розрізаємо на невеликі шматочки.

Розтоплюємо масло в сотейнику на плиті до рідкого стану. До нього додаємо цукор.

Відправляємо в масляну суміш яйце і молоко. Збиваємо до однорідності.

Слідом просіваємо борошно з розпушувачем. Руками розмішуємо тісто, поки не отримаємо гладкий і щільний клубок.

За допомогою качалки розкачуємо заготовку в тонкий лист.

З листа вирізаємо коржики за формою.

Перекладаємо десерт на деко з пергаментом. Випікаємо 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Ніжні пісочний коржики для вашого сімейного чаювання готові. Приємного апетиту!

Молочні коржики Молочні коржики з дитинства