Зібрати сім’ю за загальним столом допоможуть ароматні молочні коржики, нагадують смак дитинства. Вас порадує швидкий і простий рецепт приготування десерту. Беріть на замітку!


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Борошно пшеничне – 400 гр.
  • Масло вершкове – 150 гр.
  • Молоко коров’яче – 100 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Волоський горіх – 100 гр.

Процес приготування:

Готувати молочні коржики з горіхами легко! Розтоплене вершкове масло збиваємо з цукром до однорідної пухкої маси.

Сюди ж додаємо яйце і молоко. Знову збиваємо.

Просіваємо борошно з розпушувачем і починаємо розминати тісто руками до утворення щільного і еластичного кома.

Розкачуємо тісто в тонкий шар за допомогою качалки.

Вирізаємо з тонкого продукту коржики, використовуючи кондитерські формочки.

Подрібнюємо горіхи і посипаємо ними кожен коржик. Відправляємо десерт на деко в духовку. Готуємо 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Виймаємо з духовки готові молочні коржики, даємо їм охолонути і розкладаємо по тарілках. Приємного апетиту!

Молочні коржики Молочні коржики з дитинства