Щоб приготувати ідеальні молочні коржики, використовуйте рецепт за державним стандартом. Домашня випічка порадує ніжним смаком і простотою приготування. Подавайте до чаю!


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Борошно пшеничне – 420 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Молоко коров’яче – 100 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Ванільний цукор – 0,5 ч. л.
  • Розпушувач тіста – 0,5 ч. л.
  • Волоський горіх – 100 гр.

Процес приготування:

Готувати молочні коржики по ГОСТу легко! Розтоплене вершкове масло з’єднуємо з двома видами цукру і яйцем. Збиваємо міксером до однорідної пишної маси.

Ретельно просіваємо борошно з розпушувачем.

Висипаємо суху суміш в масляну. Сюди ж вливаємо молоко і ретельно розмішуємо масу руками до утворення щільного кома.

Розкачуємо готове тісто в тонкий лист і вирізаємо з нього коржики за формою.

Викладаємо заготовки на деко з пергаментом. Випікаємо 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Ароматні молочні готові коржики. Охолоджуйте десерт і подавайте до столу. Приємного чаювання!

Молочні коржики Молочні коржики з дитинства