Щоб приготувати ідеальні молочні коржики, використовуйте рецепт за державним стандартом. Домашня випічка порадує ніжним смаком і простотою приготування. Подавайте до чаю!
Інгредієнти: на 12 порц.
- Борошно пшеничне – 420 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Молоко коров’яче – 100 мл
- Яйце – 1 шт.
- Цукор-пісок – 200 гр.
- Ванільний цукор – 0,5 ч. л.
- Розпушувач тіста – 0,5 ч. л.
- Волоський горіх – 100 гр.
Процес приготування:
Готувати молочні коржики по ГОСТу легко! Розтоплене вершкове масло з’єднуємо з двома видами цукру і яйцем. Збиваємо міксером до однорідної пишної маси.
Ретельно просіваємо борошно з розпушувачем.
Висипаємо суху суміш в масляну. Сюди ж вливаємо молоко і ретельно розмішуємо масу руками до утворення щільного кома.
Розкачуємо готове тісто в тонкий лист і вирізаємо з нього коржики за формою.
Викладаємо заготовки на деко з пергаментом. Випікаємо 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Ароматні молочні готові коржики. Охолоджуйте десерт і подавайте до столу. Приємного чаювання!
Молочні коржики Молочні коржики з дитинства