Яскравий і апетитний десерт для всієї родини – молочні коржики з арахісом. Страва порадує пісочної хрусткою скоринкою і ніжною начинкою. Подавайте випічку до домашнього чаювання!


Інгредієнти: на 14 порц.

  • Борошно пшеничне – 2 склянки
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 120 гр.
  • Молоко коров’яче – 1 склянка
  • Сода харчова – 0,5 ч. л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Арахіс – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати молочні коржики з арахісом? Цукор і два яйця з’єднуємо в загальній тарілці. Ретельно розтираємо інгредієнти до однорідності.

Розтоплюємо вершкове масло і вливаємо його до цукрово-яєчної суміші. Збиваємо.

Вливаємо в масу молоко, просіваємо борошно, додаємо соду і сіль. Починаємо розмішувати.

вимішуємо Руками продукти до отримання однорідного м’якого тесту.

Готове тісто тонко розкачуємо за допомогою качалки.

З отриманого пласта вирізаємо кола невеликих розмірів. Можна використовувати маленьку тарілку або склянку.

Викладаємо заготовки на деко з пергаментом.

Посипаємо кожен коржик арахісом за смаком.

Випікаємо десерт близько 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Оригінальні молочні готові коржики. Подавайте до сімейного чаювання!

Молочні коржики Молочні коржики з дитинства