Яскравий і апетитний десерт для всієї родини – молочні коржики з арахісом. Страва порадує пісочної хрусткою скоринкою і ніжною начинкою. Подавайте випічку до домашнього чаювання!
Інгредієнти: на 14 порц.
- Борошно пшеничне – 2 склянки
- Масло вершкове – 100 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Цукор-пісок – 120 гр.
- Молоко коров’яче – 1 склянка
- Сода харчова – 0,5 ч. л.
- Сіль – 1 щіпка
- Арахіс – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати молочні коржики з арахісом? Цукор і два яйця з’єднуємо в загальній тарілці. Ретельно розтираємо інгредієнти до однорідності.
Розтоплюємо вершкове масло і вливаємо його до цукрово-яєчної суміші. Збиваємо.
Вливаємо в масу молоко, просіваємо борошно, додаємо соду і сіль. Починаємо розмішувати.
вимішуємо Руками продукти до отримання однорідного м’якого тесту.
Готове тісто тонко розкачуємо за допомогою качалки.
З отриманого пласта вирізаємо кола невеликих розмірів. Можна використовувати маленьку тарілку або склянку.
Викладаємо заготовки на деко з пергаментом.
Посипаємо кожен коржик арахісом за смаком.
Випікаємо десерт близько 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Оригінальні молочні готові коржики. Подавайте до сімейного чаювання!
Молочні коржики Молочні коржики з дитинства