Зібрати сім’ю за загальним столом допоможуть ароматні молочні коржики, нагадують смак дитинства. Вас порадує швидкий і простий рецепт приготування десерту. Беріть на замітку!
Інгредієнти: на 8 порції.
- Борошно пшеничне – 400 гр.
- Масло вершкове – 150 гр.
- Молоко коров’яче – 100 мл
- Яйце – 1 шт.
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Волоський горіх – 100 гр.
Процес приготування:
Готувати молочні коржики з горіхами легко! Розтоплене вершкове масло збиваємо з цукром до однорідної пухкої маси.
Сюди ж додаємо яйце і молоко. Знову збиваємо.
Просіваємо борошно з розпушувачем і починаємо розминати тісто руками до утворення щільного і еластичного кома.
Розкачуємо тісто в тонкий шар за допомогою качалки.
Вирізаємо з тонкого продукту коржики, використовуючи кондитерські формочки.
Подрібнюємо горіхи і посипаємо ними кожен коржик. Відправляємо десерт на деко в духовку. Готуємо 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Виймаємо з духовки готові молочні коржики, даємо їм охолонути і розкладаємо по тарілках. Приємного апетиту!
Молочні коржики Молочні коржики з дитинства