Що може бути приємніше вранці, чим аромат свіжого домашнього хліба з ніжним м’якушем і хрусткою скоринкою. На молоці хліб завжди виходить дуже вдалим, він добре піднімається і набуває легкий вершковим смак.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Масло вершкове – 50 гр.
- Цукор-пісок – 40 гр.
- Борошно пшеничне – 400 гр.
- Сухі дріжджі – 5 гр.
- Молоко коров’яче – 260 мл
- Сіль – 7 гр.
Процес приготування:
Як почати готувати на молоці білий хліб в хлібопічці? Масло розтопіть на повільному вогні і трохи остудіть. Борошно просійте і змішайте з сіллю, цукром і дріжджами.
Молоко підігрійте до 33-36 градусів і влийте в відерце хлібопічки.
Далі влийте масло і всипте сухі інгредієнти.
Встановіть відерце в хлібопічку, закрийте кришку і встановіть програму «1. Основний» під час замісу тіста, можна відкрити кришку і стежити за тим, щоб тісто не прилипало до стінок.
Коли білий хліб буде готовий, дістаньте його з форми і охолодіть. Такий хліб однаково добре підійде для перших страв і для тостів з варенням.
Приємного апетиту!
Білий хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці на 750 грам Хліб на молоці у хлібопічці Хліб на сухих дріжджах в хлібопічці