Апетитні і пікантні огірочки по-корейськи на зиму – прекрасна закуска, яка підійде до будь-якого столу. Приготувати цю заготовку не так вже й важко, однак потрібно правильно дотримати пропорції всіх інгредієнтів і грамотно закрити банки з заготівлею.
Інгредієнти: на 4 л.
- Морква – 200 гр.
- Цукор-пісок – 50 гр.
- Сіль – 1,5 ст. л.
- Оцет столовий 9% – 150 гр.
- Приправа Італійські трави – 1 ст. л.
- Часник – 2 головки
- Масло рослинне – 180 гр.
- Огірки – 2 кг
Процес приготування:
Як почати готувати консервовані огірки по-корейськи? Для початку промийте і наріжте на чотири частини молоді свіжі огірочки невеликого розміру.
Потім промийте і очистіть моркву, після чого натріть її на тертці для моркви по-корейськи.
З’єднайте в глибокій мисці огірочки з морквою, додайте подрібнений часник і спеції, а потім влийте оцет, масло і всипте сіль з цукром. Також не забудьте про спеції. Цю суміш залишити на добу в холодильнику.
Готову суміш розкласти по стерильним банкам, щільно набиваючи їх салатом. Накрийте баночки стерильними кришками.
Банки з салатом пастеризують протягом п’ятнадцяти хвилин в каструлі з водою, після чого відразу ж загорніть заготовку. Після охолодження приберіть заготовку на зберігання в темне прохолодне місце!
Консервовані огірки з оцтом на зиму Огірки з оцтом 9% на зиму Салат з моркви на зиму Салат з огірків з часником на зиму Салат з огірків пальчики оближеш Салати без перцю на зиму Салати з огірків на зиму Салати у власному соку на зиму