Коли всі закачування готові, а огірочки ще залишилися, можна поекспериментувати і приготувати смачне східне блюдо. Огірки по-корейськи виходять неймовірно смачними і пікантними. У класичному варіанті їх готують з морквою. Але якщо ви не любите змішувати ці продукти, то спробуйте апетитний рецепт без моркви.
Інгредієнти: на 4 л.
- Огірки – 2 кг
- Часник – 4 зуб.
- Цукор-пісок – 125 гр.
- Оцет столовий 9% – 125 мл
- Масло рослинне – 125 мл
- Сіль – 1 ст. л.
- Перець чорний мелений – 1 ст. л.
- Вода – 1 л
Процес приготування:
Приступимо до готування огірків по-корейськи на зиму без моркви. Огірки промиваємо і розрізаємо на чотири довгасті частини. Складаємо в окрему ємність.
Оцет змішуємо з водою.
В окремій ємності змішуємо олію, сіль, цукор, перець, а також подрібнені зубчики часнику.
Додамо до нього воду з оцтом розмішуєм.
Заллємо сумішшю огірки в ємності і залишимо на 5 годин.
Після закінчення зазначеного часу розкладаємо огірки по банкам, заливаючи зверху маринадом, в якому вони перебували.
Банки ставимо в каструлю. Накриваємо їх кришками. І заливаємо в каструлю трохи води, приблизно 1/3. Стерилізуємо банки протягом 10 хв. Після закінчення часу стерилізації, акуратно виймаємо банки і укупориваем їх кришками.
Приємного апетиту!
Закручування огірків на зиму Консервовані огірки в літрових банках на зиму Огірки з цукром на зиму Огірки на зиму Огірки Пальчики оближеш на зиму Огірки під залізну кришку на зиму Солодкі мариновані огірки на зиму шматочками Огірки на зиму