Коли всі закачування готові, а огірочки ще залишилися, можна поекспериментувати і приготувати смачне східне блюдо. Огірки по-корейськи виходять неймовірно смачними і пікантними. У класичному варіанті їх готують з морквою. Але якщо ви не любите змішувати ці продукти, то спробуйте апетитний рецепт без моркви.


Інгредієнти: на 4 л.

  • Огірки – 2 кг
  • Часник – 4 зуб.
  • Цукор-пісок – 125 гр.
  • Оцет столовий 9% – 125 мл
  • Масло рослинне – 125 мл
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений – 1 ст. л.
  • Вода – 1 л

Процес приготування:

Приступимо до готування огірків по-корейськи на зиму без моркви. Огірки промиваємо і розрізаємо на чотири довгасті частини. Складаємо в окрему ємність.

Оцет змішуємо з водою.

В окремій ємності змішуємо олію, сіль, цукор, перець, а також подрібнені зубчики часнику.

Додамо до нього воду з оцтом розмішуєм.

Заллємо сумішшю огірки в ємності і залишимо на 5 годин.

Після закінчення зазначеного часу розкладаємо огірки по банкам, заливаючи зверху маринадом, в якому вони перебували.

Банки ставимо в каструлю. Накриваємо їх кришками. І заливаємо в каструлю трохи води, приблизно 1/3. Стерилізуємо банки протягом 10 хв. Після закінчення часу стерилізації, акуратно виймаємо банки і укупориваем їх кришками.

Приємного апетиту!

Закручування огірків на зиму Консервовані огірки в літрових банках на зиму Огірки з цукром на зиму Огірки на зиму Огірки Пальчики оближеш на зиму Огірки під залізну кришку на зиму Солодкі мариновані огірки на зиму шматочками Огірки на зиму