Влітку немає нічого більш бажанішою, ніж освіжаюча окрошка, яка моментально втамовує голод і спрагу. Окрошка без яєць – ідеальний рецепт для вегетаріанців або для тих, у кого на кухні не виявилося цього інгредієнта. Цей суп виходить дуже смачним, його можна подавати як на обід, так і на вечерю.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кефір – 1 л
- Огірки – 5 шт.
- Картопля – 3 шт.
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Редис – 10 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Приступимо до приготування окрошки без яєць. Картоплю очистити, нарізати кубиками, відварити до готовності (близько 10 хвилин). Готові картопляні кубики остудити.
В глибоку миску висипати остиглий картоплю, залити його кефіром, додати дрібно нарізаний зелений лук.
Редис і огірки помити, нарізати невеликими кубиками. Висипати ці інгредієнти в окрошку, все ретельно перемішати.
Окрошку без яєць поставити в холодильник на кілька годин. Подавати холодною. Освіжаюча річна окрошка без яєць готова. Приємного апетиту!
Окрошка без квасу Окрошка з редискою Окрошка на кефірі Пісна окрошка без м'яса Російська окрошка