Окрошка на айраном з ковбасою – це безпрограшна формула традиційного літнього супу. Айран ідеально поєднується з овочами, підкреслює їх аромат, а шматочки вареної ковбаски надають апетитності. Такий супчик – справжня смакота!
Інгредієнти: на 8 порції.
- Огірки – 2 шт.
- Яйце – 4 шт.
- Варена ковбаса – 350 гр.
- Картопля – 4 шт.
- Айран – 1 л
- Кріп – 1 пучок
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати класичний рецепт окрошки на айраном з ковбасою? Заздалегідь відваримо картоплю і яйця і дамо їм охолонути. Приступаємо до нарізки картоплі: 2 шт. дробимо на квадратики, решта натираємо на тертці. І кладемо її в каструлю.
Таким же чином підготуємо для окрошки яйця і додайте їх в каструлю.
Далі нарізаємо невеликими квадратиками ковбасу, її також відправляємо в каструлю.
Тепер приступимо до огірка: один стандартно нарізаємо кубиками, а інший тремо на тертці. Кладемо все в загальну масу.
Дрібно дробимо зелень (зелень можна додавати все, що ви любите) і додаємо її до окрошки. Все ретельно перемішуємо.
Накладаємо із загальної ємності окрошку окремо в тарілки і заливаємо айраном, за бажанням можна додати гірчицю.
Порада: Щоб підучити густу окрошку, половину інгредієнтів нарізаємо, іншу частину натираємо з допомогою терки.
Приємного апетиту!
Окрошка без редиски Окрошка з ковбасою Окрошка з ковбасою класична Окрошка класична Окрошка м'ясна