Перед вами вдалий рецепт літнього супу – окрошки з ковбасою і редискою на квасі. Окрошка, приготована за цим рецептом, виходить ситним і досить смачною. Крім цього, такий суп відмінно охолоджує організм в жарку літню погоду. Ароматна зелень в поєднанні з квасом і основними інгредієнтами робить окрошку ідеальним сімейним супом!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Редис – 6 шт.
- Варена ковбаса – 200 гр.
- Картопля – 3 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Яйце – 4 шт.
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Квас – 1 л.
- Сіль – за смаком
- Петрушка – за смаком
- Кріп – за смаком
- Сметана – за смаком
Процес приготування:
Для того щоб приготувати окрошку на квасі з ковбасою і редискою, на самому початку слід підготувати всі інгредієнти: яйця і картоплю відварити до готовності, остудити і очистити, редис, огірок і зелень ретельно промити.
Остиглий і очищену картоплю нарізаємо невеликими кубиками.
Варену ковбасу також необхідно порізати у вигляді кубиків.
Відварені яйця нарізаємо невеликими шматочками.
Редис нарізаємо тонкими скибочками.
Огірок слід дрібно порізати.
Подрібнені інгредієнти – картоплю, ковбасу, яйця, редис і огірок – з’єднуємо в глибокій каструлі і перемішуємо.
Зелень цибулю, кріп і петрушку – необхідно дрібно покришити.
Основні інгредієнти розкладаємо порційно по тарілках, заливаємо їх охолодженим квасом. Приправляємо страву сіллю за смаком.
Доповнюємо окрошку свіжою зеленню і сметаною. За бажанням можна прикрасити суп половинкою вареного яйця. Окрошка на квасі з ковбасою і редискою готова!
Приємного вам апетиту!
Окрошка з квасом і сметаною Окрошка з ковбасою класична Окрошка м'ясна Окрошка на квасі Окрошка на квасі з ковбасою класична Окрошка на сметані з ковбасою Російська окрошка