Окрошка на тані з ковбасою – це кавказький варіант дуже корисного овочевого страви. Кисломолочний напій Тан відмінно очищає організм і знижує зайвий вагу. Його часто називають головним секретом кавказьких довгожителів. Такий суп не тільки врятує від літньої спеки, але також допоможе привести себе в форму! Порції: 4 Час приготування: 45 хв.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Картопля – 4 шт.
- Яйце – 4 шт.
- Варена ковбаса – 250 гр.
- Огірки – 2 шт.
- Цибуля зелена – за смаком
- Кріп – за смаком
- Сметана 12% – 1 л
- Тан – 1 л
Процес приготування:
Рецепт окрошки на тані класичної з ковбасою простий у приготуванні! Поставимо на вогонь воду для яєць, додаємо трохи солі і варимо яйця круто, а потім остуджуємо їх у холодній воді.
Картоплю варимо в мундирі і так само даємо їй охолонути.
Тепер очищаємо картоплю від шкірки і нарізаємо його невеликими кубиками.
Яйця відокремлюємо від шкаралупи і нарізаємо на шматочки.
Ковбасу ріжемо на частини, на квадратики або соломкою.
Таким же способом підготуємо огірки.
Приступаємо до зелені. Її потрібно добре подрібнити.
Тепер в окремій мисці змішаємо всі інгредієнти, і додамо туди тан, а також приправимо суміш сіллю.
Окрошка готова до столу!
Новости