Окрошку готують практично з усіма овочами. Але окрошка з редискою – один з найбільш улюблених варіантів у багатьох господинь. Такий суп відмінно охолоджує спекотної пори і надовго насичує організм. Він дуже легкий і дуже смачний.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Огірки – 3 шт.
- Картопля – 4 шт.
- Редис – 12 шт.
- Яйце – 5 шт.
- Варена ковбаса – 450 гр.
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Кріп – 1 пучок
- Кефір – 1 л
- Вода – 200 мл
- Майонез – 6 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка
Процес приготування:
Рецепт окрошки з редискою гранично простий! Картопля, а також яйця потрібно заздалегідь відварити і порізати на невеликі шматочки.
Інші овочі миємо. Редиску натираємо на крупній тертці.
Зелену цибулю і кріп дрібно кришимо ножем.
Варену ковбасу ріжемо невеликими кубиками.
Огірки нарізаємо невеликими шматочками.
Перекладаємо всі каструлю в глибоку ємність і заливаємо кефіром, а також водою. Перемішуємо і додаємо майонез. Відправляємо в холодильник на годину, щоб окрошка охолола.
Приємного апетиту!
Окрошка з ковбасою на майонезі Окрошка з майонезом на воді Окрошка на воді з ковбасою Окрошка на кефірі з ковбасою Окрошка на майонезі Окрошка на майонезі класична