Хочу запропонувати чудовий варіант смачного і ситного недільного сніданку. Оладки з ковбасою, помідорами і сиром, приготовані на молоці, за смаком нагадують маленьку піцу і дуже подобаються як дітям, так і дорослим. Приготуйте такі оладки для своєї сім’ї.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Молоко коров’яче – 500 мл
  • Борошно пшеничне – 250 гр.
  • Сир Пармезан – 200 гр.
  • Варена ковбаса – 200 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Яйце – 2 шт.
  • Помідори свіжі – 200 гр.
  • Кріп – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Приступимо до приготування оладок на молоці з ковбасою, помідорами і сиром. Насамперед підготуйте всі необхідні інгредієнти для оладок на молоці з ковбасою, помідорами і сиром.

Молоко і курячі яйця дістаньте з холодильника і трохи зігрійте при кімнатній температурі. Курячі яйця розбийте в глибоку миску. Посоліть, а потім міксером або віночком збийте до пишної консистенції.

Додайте молоко, попередньо підігрів його в мікрохвильовці до теплого стану, і добре перемішайте.

Улюблену ковбасу наріжте дрібними кубиками і додайте до рідких інгредієнтів. Ретельно перемішайте. Я використовувала варену.

Твердий сир натріть на крупній тертці і додайте в тісто. Сир можна використовувати будь жирності і текстури. Експериментуйте, і шукайте свій ідеальний рецепт.

Помідори ретельно вимийте в прохолодній воді, потім обсушити кухонним рушником і нарізати середнім кубиком, попередньо видаливши плодоніжку. Додайте до решти інгредієнтів.

Кріп ретельно промийте в прохолодній проточній воді, а потім струсіть зайву вологу.

Підготовлену зелень подрібніть гострим ножем і додайте в тісто. Ретельно перемішайте. Замість кропу можна використовувати будь-яку зелень, яка у вас є в наявності.

В кілька прийомів введіть попередньо просіяного через дрібне сито пшеничне борошно і розпушувач, і замішайте густе тісто. Посоліть і поперчіть, знову ретельно перемішайте.

Сковороду з товстим дном добре розігрійте на помірному вогні. Потім налийте невелику кількість рослинного масла.

Столовою ложкою акуратно викладіть тісто, заповнивши всю сковороду. Коли краї підрум’яняться, скориставшись лопаткою або двома виделками, переверніть оладки на іншу сторону і обсмажте до апетитної рум’яної скоринки.

Готові оладки викладайте на блюдо або велику тарілку для подачі. Гарячі оладки на молоці з ковбасою, помідорами і сиром подавайте на стіл до улюблених гарячих напоїв.

Приємного апетиту!

Оладки без дріжджів Оладки без соди Оладки з розпушувачем Оладки з сиром і ковбасою Пишні оладки на молоці