Овочеві ніжні оладки з кабачків зі свіжими морквою і цибулею допоможуть урізноманітнити літнє меню з корисного і, як правило, врожайного овоча. Приготування не забере багато часу і не складне, впорається навіть початківець кулінар.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Кабачки – 300 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Борошно пшеничне – 4 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Зелень – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 4 ст. л.

Процес приготування:

Приступимо до приготування оладок з кабачків і моркви. Кабачок добре помийте, очистіть шкірку, дістаньте насіння, натріть на тертці і покладіть в тарілку.

Моркву почистіть, ретельно вимийте під проточною водою і натріть на тертці. Покладіть до кабачка.

Цибулю очистіть, сполосніть під водою і наріжте тонкими четвертинами, можна зробити це на тертці. Посоліть овочі, перемішайте і відставте в сторону на 20 хвилин.

відіжміть Руками овочі від соку, додайте яйце, перець і просійте вк овочів борошно. Розмішайте тісто.

Додайте зелень, яка більше за смаком (кріп, петрушку або зелена цибуля) і подрібнений зубчик часнику, перемішайте.

Але гарячу сковороду з маслом викладайте ложкою овочеве тісто, трохи притискаючи, щоб оладки були товстими.


Смажте оладки з двох сторін на малому вогні під кришкою. Подавати їх можна зі сметаною.

Приємного апетиту!

Дієтичне оладки з кабачків Кабачки на сковороді швидко і смачно Коржі з кабачків Оладки без яєць Оладки з кабачків з зеленню Оладки на воді без яєць Оладки на воді з яйцями ПП рецепти з кабачків