Овочеві ніжні оладки з кабачків зі свіжими морквою і цибулею допоможуть урізноманітнити літнє меню з корисного і, як правило, врожайного овоча. Приготування не забере багато часу і не складне, впорається навіть початківець кулінар.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Кабачки – 300 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Борошно пшеничне – 4 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Часник – 1 зуб.
- Зелень – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 4 ст. л.
Процес приготування:
Приступимо до приготування оладок з кабачків і моркви. Кабачок добре помийте, очистіть шкірку, дістаньте насіння, натріть на тертці і покладіть в тарілку.
Моркву почистіть, ретельно вимийте під проточною водою і натріть на тертці. Покладіть до кабачка.
Цибулю очистіть, сполосніть під водою і наріжте тонкими четвертинами, можна зробити це на тертці. Посоліть овочі, перемішайте і відставте в сторону на 20 хвилин.
відіжміть Руками овочі від соку, додайте яйце, перець і просійте вк овочів борошно. Розмішайте тісто.
Додайте зелень, яка більше за смаком (кріп, петрушку або зелена цибуля) і подрібнений зубчик часнику, перемішайте.
Але гарячу сковороду з маслом викладайте ложкою овочеве тісто, трохи притискаючи, щоб оладки були товстими.
Смажте оладки з двох сторін на малому вогні під кришкою. Подавати їх можна зі сметаною.
Приємного апетиту!
Дієтичне оладки з кабачків Кабачки на сковороді швидко і смачно Коржі з кабачків Оладки без яєць Оладки з кабачків з зеленню Оладки на воді без яєць Оладки на воді з яйцями ПП рецепти з кабачків