Страви з кабачків відносяться до дієтичної їжі, їх можна готувати на сніданок, обід і вечерю, як гарнір або основне блюдо. Цей овоч позитивно впливає на роботу шлунково-кишкового тракту, допомагає вивести токсини. А підкреслити смак кабачків допоможе часник.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Яєчний білок – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Часник – 1 зуб.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати оладки з кабачків на пару, кабачок промийте, очистіть від шкірки

Натріть на середній терці.

До кабачка додайте сіль, білок, подрібнений часник і борошно.

Добре перемішайте. Тісто для оладок готово.

Форму пароварки змастіть маслом.

Сформуйте з кабачкового тесту оладки і викладіть їх у форму на невеликій відстані один від одного.

Готуйте оладки в пароварці 15 хвилин. У вас вийде відмінний дієтичне блюдо, яким можна нагодувати і дорослих, і дітей.

Приємного апетиту!

Оладки без розпушувача Оладки з кабачків без яєць Оладки на воді Оладки на воді без дріжджів Пісні оладки ПП оладки