Оладки з кабачків з фаршем можна готувати двома способами. Перший – фарш використовується як начинка для оладок, за другим варіантом рецепта кабачкову масу змішують з фаршем. За бажанням додайте часник або зелень і ваше блюдо наповниться яскравим смаком і ароматом.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кабачки – 2 – 3 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 250 – 300 гр.
  • Курячий фарш – 400 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Олія соняшникова – 2 – 3 ст. л.

Процес приготування:

Готувати оладки з кабачків з фаршем на сковороді просто! Овочі вимити, картопля очистіть від шкірки. З лука зніміть піну. Подрібніть будь-яким зручним способом кабачки, цибулю і картоплю, можна скористатися блендером або дрібної теркою.

До овочевої маси додайте яйця, просіяне борошно і сіль, все перемішайте.

Курячий фарш змішайте зі спеціями і сіллю, для соковитості можна додати одну столову ложку води.


На розігріту сковороду налийте невелику кількість соняшникової олії, столовою ложкою викладіть кабачкові оладки на сковороду, зверху на них покладіть трохи фаршу. На фарш покладіть тісто, так щоб вона повністю покрила м’ясо.


Переверніть оладки на іншу сторону і смажте до готовності на невеликому вогні під кришкою. Подавайте оладки гарячими з овочами і сметаною.

Приємного апетиту!

Коржі з кабачків на сковороді Найбільш смачні оладки з кабачків Оладки без молока Оладки з фаршем Оладки на воді без дріжджів Пісні млинці без дріжджів Страви з кабачків на сковороді