Смачний перекус або сніданок для тих, хто любить страви з кабачків. Завдяки запікання в духовці оладки не містять масла. При бажанні твердий сир можна замінити сиром фета, він додасть оладкам більш насичений солоний смак.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Кабачки – 3 шт.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Часник – 2 зуб.
- Кінза – 0.33 пучків
- Кріп – 0.33 пучків
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Кумин – 0,5 ч. л.
- Селера – 0,5 ч. л.
- Петрушка – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Готувати оладки з кабачків з сиром в духовці просто! Кабачки помити, зняти шкірку і видалити насіння з м’якоттю, якщо плоди не молоді. Потерти на крупній тертці, віджати зайву вологу руками. У миску до кабачків додати часник, пропущений через прес, дрібно нарубану зелень.
Сир потерти на дрібній тертці і всипати в миску до кабачків. Посолити масу і посипати спеціями.
В кінці додати пшеничне борошно, ретельно перемішати. При бажанні її можна замінити кукурудзяним борошном, манкою, вівсянкою або крохмалем.
Застелити деко килимком для випічки або пергаментом (фольгою). Викласти тісто столовою ложкою і сформувати оладки.
Прибрати деко випікатися при температурі 200 градусів протягом 20 хв
Подавати оладки з соусом на основі натурального йогурту з додаванням зелені.
Приємного апетиту!
Кабачки з сиром і часником в духовці Кабачки з часником в духовці Кабачкові оладки без яєць Оладки без молока Оладки з кабачків в духовці Оладки з кабачків класичні Оладки на воді без яєць