Вам пропонується ще один спосіб приготування овочевого рагу. Готуємо в пароварці. Цей кухонний гаджет не спотворює смак овочів, добре зберігає всі їхні корисні властивості і не вимагає багато масла, що важливо для ПП. У даному рецепті рагу готується з картоплі, солодкого перцю, баклажанів та помідорів. Склад і кількість овочів можете змінити по своєму смаку.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Картопля – 4 шт.
- Болгарський перець солодкий – 3 шт.
- Баклажан – 1 шт.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 2 зуб.
- Сіль – за смаком
- Зелень – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати овочеве рагу в пароварці? Вибрані овочі для рагу почистіть і добре помийте. Наріжте на невеликі шматочки баклажани, помідори, перець, цибулю і часник.
Картопля очистіть від шкірки, промийте і наріжте на такі ж шматочки, як і інші овочі.
В пароварку залийте воду згідно з інструкцією. У чашу для варіння рису пошарово викладіть нарізані овочі, посипаючи їх сіллю по своєму смаку.
На дно чаші покладіть картоплю, а інші овочі. Всі продукти розподіліть в чаші рівномірно, щоб овочі однаково обработались пором.
Поверх овочів можете покласти шматочок фольги, тоді страва приготується швидше. Закрийте кришку пароварки і встановіть час: 25 хвилин.
Приготоване овочеве рагу перекладіть в порційні тарілки, декорують зеленню і подайте до столу.
Їжте на здоров’я!
Дієтичне овочеве рагу Овочеве рагу Овочеве рагу з баклажанами та помідорами Овочеве рагу з картоплею і баклажанами Овочеве рагу з картоплею і перцем