Овочеве рагу з курятиною – класичне блюдо, яке знайоме багатьом з нас з дитинства. Куряче філе додається до цукіні, цибулі, помідорів і моркви для смаку і ситності.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Кабачки (молоді) – 800 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Сир – 300 гр.
- Сир Пармезан – 150 гр.
- Часник – 3 зуб.
- Сіль – 0,25 ч. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Кріп – 1 пучок
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування овочевого рагу з куркою? Моркву з цибулею почистити, помити. Моркву порізати напівкружечками, цибулю дрібно нашаткувати. Обсмажувати в олії 10 хв.
Цукіні помити і нарізати кубиками середнього розміру, додати в сковороду.
Помідори обдати окропом, зняти шкірку. Подрібнити їх у блендері. Додати помідори в сковороду.
Попередньо зварену курку порізати кубиками, додати в рагу. Посолити і перемішати. Гасити всі 12 хв. до повної готовності всіх овочів.
Додати кріп і подрібнений часник.
Все ретельно перемішати, дати постояти близько 5 хв
Розкласти рагу по тарілках і подавати до столу гарячим.
Приємного апетиту!
Дієтичне овочеве рагу Овочеве рагу Овочеве рагу без картоплі Овочеве рагу без м'яса Овочеве рагу з кабачками Овочеве рагу ПП Страви з кабачків