Овочеве рагу з м’ясом просто і зручно готувати в мультиварці. Тут знайдуться всі необхідні режими і можна вибрати відповідну температуру і час самостійно. М’ясо і овочі виходять дуже соковитими і м’якими. Смачне, апетитне і корисне блюдо для всієї родини!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 500 гр.
- Картопля – 6 шт.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Зелень – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Вода – 60 – 100 мл
Процес приготування:
Готувати овочеве рагу з м’ясом в мультиварці Редмонд легко! Свинину миємо, чистимо м’ясо від білих прожилок і нарізаємо його кубиками.
Обсмажуємо м’ясо в режимі «Смаження» 10 хв., попередньо змастивши чашу мультиварки рослинним маслом.
Всі овочі добре промиваємо водою, очищаємо заздалегідь від шкірки і лушпиння.
Картоплю, помідори і цибулю ріжемо кубиками, а моркву натираємо на крупній тертці.
Зелень дрібно подрібнюємо ножем.
Додаємо в чашу зі шматочками свинини воду, а потім всі овочі. Включаємо режим «Гасіння» і закриваємо кришку мультиварки. Час готування вибираємо 30 хв.
В самому кінці додаємо в рагу зелень, солимо і приправляємо за смаком.
Приємного апетиту!
Овочеве рагу Овочеве рагу з картоплею і м'ясом Овочеве рагу з м'ясом Овочеве рагу з помідорами Овочеве рагу зі свининою