Любителі будь-якого роду млинців оцінять цей рецепт по достоїнству. Замість борошна використовуємо манку, за рахунок чого випічка виходить м’яка і ніжна. Панкейкі можна подати з джемом, медом або сметаною з чашкою гарячого ароматного чаю.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Кефір – 1 склянка
- Манна крупа – 1 склянка
- Яйце – 2 шт.
- Сода харчова – 0.5 ч. л.
- Цукор-пісок – 4 ст. л.
- Сіль – на кінчику ножа
- Масло вершкове – 40 гр.
Процес приготування:
Готувати панкейкі без борошна просто! Висипте манку в глибоку тарілку.
Кефір кімнатної температури, додайте в крупу, розмішайте і залишіть на 30 хвилин, щоб манка набухла.
Окремо змішайте яйця, сіль і цукор протягом декількох хвилин, можна скористатися блендером або міксером.
Перекладіть яєчну суміш в манку і перемішайте.
Масло розтопити в мікрохвильовці 1-2 хвилини і влийте в миску з тестом.
Всипте соду, розмішайте і відставте в сторону на 10 хвилин. щоб кефір її загасив.
На гарячу сковороду викладайте тісто ложкою і смажте з двох сторін по 2 хвилини до рум’яного кольору і складайте один на одного.
Приємного апетиту!
Американські млинці Американські панкейкі Панкейкі Панкейкі без розпушувача Панкейкі класичні ПП панкейкі