Панкейкі для дітей не містять великої кількості цукру. Вони готуються з тіста з додаванням борошна, молока, яйця і масла. Такі американські млинці можна спекти в смішних формочках або викласти з них згодом забавних звіряток.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Молоко коров’яче – 250 мл
- Борошно пшеничне – 170 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Цукор-пісок – 4 ст. л.
- Сіль 0.25 ч. л.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
Процес приготування:
Готувати панкейкі для дітей легко! У мисці змішати яйце, молоко, цукор і рослинне масло. Збити за допомогою віночка або виделки.
Окремо змішати борошно, розпушувач і сіль просіяти цю суміш через сито в яєчну масу, ретельно пробити віночком, щоб розбити грудочки тіста і отримати його гладку структуру.
Суху сковороду розігріти на середньому вогні. Виливати по 2 ст. л. тесту на сковороду, формуючи панкейкі.
Коли на поверхні тіста почнуть утворюватися бульбашки, млинець потрібно перевернути і обсмажити з іншого боку.
Викласти з панкейків забавні фізіономії на тарілці і подати в якості начинки згущене молоко, кленовий сироп або мед, якщо на нього немає алергії.
Приємного апетиту!
Американські млинці Панкейкі Панкейкі класичні Панкейкі на молоці з розпушувачем