Панкейкі в мікрохвильовці – це взагалі реально? Цей рецепт стане відповіддю на дане питання. Використання мікрохвильової печі прискорює процес приготування даної випічки в рази. Так, виглядати панкейкі будуть досить незвично в порівнянні з їх класичним варіантом, але смак залишається незмінно чудовим.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Цукор-пісок – 2 ч. л.
  • Молоко коров’яче – 0.75 склянки
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Масло вершкове – 1 ч. л.
  • Лохина – 10 шт.
  • Кленовий сироп – за смаком

Процес приготування:

Готувати панкейкі в мікрохвильовці легко! У зручній ємності змішуємо просіяне пшеничне борошно і розпушувач.

Потім додаємо до них цукровий пісок. За бажанням цукровий пісок можна замінити медом.

До отриманої сухої суміші додаємо вершкове масло кімнатної температури і молоко.

Щоб масло було розм’якшеним, заздалегідь дістаньте його з холодильника. Всі інгредієнти ретельно перемішуємо до однорідності.

Беремо дві ємності, підходящі для запікання в мікрохвильовій печі. На їх дно покласти вимиті ягоди лохини.

Потім заливаємо в ємності готове тісто і ставимо в мікрохвильову піч, виставляючи таймер на 2 хвилини.

Цього часу достатньо, щоб панкейкі повністю приготувалися і збільшилися в розмірі. Для вираженого вершкового смаку на гарячі панкейкі можна покласти по маленькому шматочку вершкового масла. До столу подаємо випічку відразу, поливаючи її кленовим сиропом.

Приємного вам чаювання!

Американські млинці Американські панкейкі Панкейкі Панкейкі без яєць на молоці Панкейкі на молоці Панкейкі на молоці з розпушувачем