Приготуємо приголомшливий паска з цукатами і поллємо його глазур’ю. Ніжний і повітряний великодній пиріг з пористою структурою стане гідним стравою вашого святкового столу. Приготування в хлібопічці зробить процес простим і швидким і гарантує чудовий результат.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Борошно пшеничне – 600 гр.
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Молоко коров’яче – 200 мл
- Сухі дріжджі – 2 ч. л.
- Масло вершкове – 40 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Ванілін – 10 гр.
- Цукати – 100 гр.
- Сіль – 3 гр.
- Цедра апельсина – 1 ст. л.
- Яєчний білок – 0.5 шт.
- Цукрова пудра – 60 гр.
- Лимонний сік – 1 ч. л.
Процес приготування:
Як почати готувати паска з цукатами в хлібопічці? Заздалегідь дістаньте молоко і яйця з холодильника або прогрійте молоко в мікрохвильовці. Перекладіть їх у відерце агрегату, всипте цукор, сіль, ваніль, додайте масло, всипте цукати і натріть цедру апельсина.
Просійте борошно і всипте дріжджі в чашу.
Поставте програму «Sweet bread» №4 (для марки Redmond) і готуйте належний час (3 години 30 хвилин).
Дістаньте паска з печі і поставте на решітку, щоб остигав.
Цукрову пудру добре розмішайте з білком і вичавте лимонний сік.
Полийте святковий пиріг білою глазур’ю і при бажанні посипте присипками.
Приємного апетиту!
Великодні паски без родзинок Великодні паски на вершковому маслі Великодні паски на молоці Вершкові великодні паски Здобні великодні паски Паски з начинкою великодні Смачні великодні паски