Приготуємо приголомшливий паска з цукатами і поллємо його глазур’ю. Ніжний і повітряний великодній пиріг з пористою структурою стане гідним стравою вашого святкового столу. Приготування в хлібопічці зробить процес простим і швидким і гарантує чудовий результат.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Борошно пшеничне – 600 гр.
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Молоко коров’яче – 200 мл
  • Сухі дріжджі – 2 ч. л.
  • Масло вершкове – 40 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Ванілін – 10 гр.
  • Цукати – 100 гр.
  • Сіль – 3 гр.
  • Цедра апельсина – 1 ст. л.
  • Яєчний білок – 0.5 шт.
  • Цукрова пудра – 60 гр.
  • Лимонний сік – 1 ч. л.

Процес приготування:

Як почати готувати паска з цукатами в хлібопічці? Заздалегідь дістаньте молоко і яйця з холодильника або прогрійте молоко в мікрохвильовці. Перекладіть їх у відерце агрегату, всипте цукор, сіль, ваніль, додайте масло, всипте цукати і натріть цедру апельсина.

Просійте борошно і всипте дріжджі в чашу.

Поставте програму «Sweet bread» №4 (для марки Redmond) і готуйте належний час (3 години 30 хвилин).

Дістаньте паска з печі і поставте на решітку, щоб остигав.

Цукрову пудру добре розмішайте з білком і вичавте лимонний сік.

Полийте святковий пиріг білою глазур’ю і при бажанні посипте присипками.

Приємного апетиту!

Великодні паски без родзинок Великодні паски на вершковому маслі Великодні паски на молоці Вершкові великодні паски Здобні великодні паски Паски з начинкою великодні Смачні великодні паски