Кожна господиня має свій фірмовий рецепт будь-якої страви. Я сьогодні хочу запропонувати неймовірно смачний рецепт пасти Карбонара, приготовленої з куркою і грибами. Блюдо виходить ніжним і соковитим. Ситна паста стане прекрасним варіантом на сімейне застілля.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Вершки – 250 мл
  • Куряче філе – 400 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Тальятелле – 500 гр.
  • Печериці свіжі – 400 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Масло оливкове – для смаження
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.

Процес приготування:

Щоб приготувати пасту карбонара з куркою і грибами, курячу грудку добре вимийте, обсушити паперовими рушниками і наріжте середніми за розміром шматочками.

добре розігрійте Сковороду на помірному вогні, налийте невелику кількість оливкової олії, викладіть нарізану курячу грудку, постійно помішуючи, добре обсмажте.

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, сполосніть і наріжте тонкими півкільцями.

Обсмажене куряче м’ясо зніміть зі сковороди, викладіть подрібнену ріпчасту цибулю і обсмажте пару хвилин.

Часник очистіть від лушпиння, сполосніть і подрібніть ножем, додайте в сковороду.

Печериці очистіть від шкірки, наріжте скибочками, викладіть в сковороду і обсмажте до повного випаровування утворився соку. Посоліть і поперчіть.

У каструлю налийте холодну воду, поставте на вогонь і доведіть до кипіння, посоліть, викладіть необхідну кількість тальятелле.

Готуйте до стану аль-денте протягом часу, зазначеного на упаковці, злити через друшляк.

Додайте вершкове масло і добре перемішайте.

В сковороду викладіть обсмажену курячу грудку і влийте необхідну кількість вершків будь-якої жирності. Перемішайте і доведіть до кипіння.

На тарілки викладіть пасту тальятелле, а зверху викладіть соус. Апетитну пасту Карбонара з куркою і грибами подавайте на стіл порційно.

Приємного апетиту!

Паста карбонара Паста карбонара без вершків Паста карбонара з грибами Паста карбонара з грибами та вершками Паста карбонара з куркою Паста карбонара з куркою і вершками Паста карбонара у вершковому соусі