Кожна господиня має свій фірмовий рецепт будь-якої страви. Я сьогодні хочу запропонувати неймовірно смачний рецепт пасти Карбонара, приготовленої з куркою і грибами. Блюдо виходить ніжним і соковитим. Ситна паста стане прекрасним варіантом на сімейне застілля.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Вершки – 250 мл
- Куряче філе – 400 гр.
- Сіль – за смаком
- Тальятелле – 500 гр.
- Печериці свіжі – 400 гр.
- Часник – 2 зуб.
- Масло оливкове – для смаження
- Масло вершкове – 50 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Процес приготування:
Щоб приготувати пасту карбонара з куркою і грибами, курячу грудку добре вимийте, обсушити паперовими рушниками і наріжте середніми за розміром шматочками.
добре розігрійте Сковороду на помірному вогні, налийте невелику кількість оливкової олії, викладіть нарізану курячу грудку, постійно помішуючи, добре обсмажте.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, сполосніть і наріжте тонкими півкільцями.
Обсмажене куряче м’ясо зніміть зі сковороди, викладіть подрібнену ріпчасту цибулю і обсмажте пару хвилин.
Часник очистіть від лушпиння, сполосніть і подрібніть ножем, додайте в сковороду.
Печериці очистіть від шкірки, наріжте скибочками, викладіть в сковороду і обсмажте до повного випаровування утворився соку. Посоліть і поперчіть.
У каструлю налийте холодну воду, поставте на вогонь і доведіть до кипіння, посоліть, викладіть необхідну кількість тальятелле.
Готуйте до стану аль-денте протягом часу, зазначеного на упаковці, злити через друшляк.
Додайте вершкове масло і добре перемішайте.
В сковороду викладіть обсмажену курячу грудку і влийте необхідну кількість вершків будь-якої жирності. Перемішайте і доведіть до кипіння.
На тарілки викладіть пасту тальятелле, а зверху викладіть соус. Апетитну пасту Карбонара з куркою і грибами подавайте на стіл порційно.
Приємного апетиту!
Паста карбонара Паста карбонара без вершків Паста карбонара з грибами Паста карбонара з грибами та вершками Паста карбонара з куркою Паста карбонара з куркою і вершками Паста карбонара у вершковому соусі