Дуже ароматна і смачна закуска вийде з печериць з соєвим соусом. Завдяки насиченому смаку соєвого соусу, вам не потрібно ніяких інших спецій. А замість духовки підійде багаття на природі. Таке блюдо схвалять вегетаріанці і ті, хто дотримується правильного харчування.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Печериці свіжі – 500 гр.
  • Соєвий соус – 50 мл

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування печериць на багатті з соєвим соусом? Печериці вимити, перекладіть в миску, залийте їх соєвим соусом. Залиште гриби у холодильнику на 2 години. Дістаньте печериці з холодильника, нанизайте гриби на шампури.

Готуйте печериці на холонучих вугіллі. Викладіть шампури на мангал і смажте 15 хвилин, періодично перевертаючи їх. Слідкуйте за тим, щоб гриби не підгоріли.

Подавайте закуску прямо з мангалу, поки вона не охолола.

Приємного апетиту!

Маринад для печериць на мангалі Печериці на мангалі Шашлик із печериць на мангалі