Печериці, приготовані на мангалі, є відмінним варіантом для тих, кому набридли звичні м’ясні шашлики. У рецепті, який представлений вашій увазі, запропонований варіант приготування печериць у вершковому соусі. Для його приготування вам не потрібні особливі кулінарні навички. Крім того, необхідні інгредієнти завжди знайдуться на кухні в будь-якої господарки.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Печериці свіжі – 1 кг
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Вершки – 100 мл
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Рецепт печериць на мангалі в маринаді гранично простий! Миємо та очищаємо печериці. Для того, щоб наш шашлик вийшов соковитим і ніжним, вибирайте свіжі шампіньйони. Вони відрізняються відсутність темних плям.

Тепер займемося маринадом. Для його приготування в окремій ємності змішуємо вершки, сметану, перець і сіль. Все ретельно перемішуємо.

Занурюємо печериці в маринад і залишаємо мінімум на годину.

Після того, як гриби замаринуются, викладаємо їх на решітку і відправляємо на мангал. Обсмажуємо печериці з обох сторін по сім хвилин.

Маринад для печериць на мангалі Печериці на мангалі Шашлик із печериць на мангалі