Хочете порадувати рідних на пікніку хорошою закускою? Для цього чудово підійдуть печериці в майонезі. Не можна не відзначити, що дане блюдо може стати повноцінним суперником для традиційного м’ясного шашлику. Шашлик з печериць легко засвоюється, має незвичайний смак. Крім того, воно значно бюджетніше порівняно з шашликом з м’яса. Цих аргументів повинно бути достатньо, щоб приготувати вищезазначене блюдо.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Печериці свіжі – 1 кг
  • Майонез – 300 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Приступимо до приготування печериць на грилі в майонезі. Займемося підготовкою печериць. Для того, щоб наш шашлик вийшов максимально ніжним, вибирайте свіжі печериці без темних плям. Гриби ретельно промиваємо і викладаємо на паперовий рушник.

В окремій мисці з’єднуємо майонез, сіль і перець. Все ретельно перемішуємо.

Потім маринад перешкодимо печериці. Накриваємо все кришкою і залишаємо мінімум на годину.

Коли гриби замаринуются, починаємо їх нанизувати на шампури.

Після чого викладаємо наші грибні шашлики на гриль і обсмажуємо по 20 хвилин з кожного боку, поки гриби не придбають золотисто-коричневий відтінок.

Перед подачею зніміть печериці зі шпажок і викладіть на тарілку. Подавати таку страву рекомендується в поєднанні з улюбленим соусом.

Новости