Печериці на грилі – це швидка закуска, яку можна приготувати за 15 хвилин. Гриби відмінно поєднуються з начинкою, що складається з часнику і вершкового сиру, який надає грибів приголомшливий вершковий смак. Шматочки бекону, в які обгорнуті капелюшки печериць, ідеально доповнюють гриби своїм смаком і хрусткою скоринкою з ароматом димку.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Печериці свіжі – 8 шт.
  • Сир вершковий – 150 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Бекон – 8 скибочок

Процес приготування:

Готувати печериці на мангалі з сиром і часником легко! Печериці промиваємо під проточною водою, кладемо на паперовий рушник, щоб вони трохи обсохнули.

З допомогою гострого ножа акуратно відокремлюємо капелюшки від ніжок так, щоб в грибах утворилося поглиблення.

Вершковий сир змішуємо з пропущеним через прес часником, перемішуємо і за допомогою чайної ложки фаршируємо отриманою начинкою кожну капелюшок печериці.

Потім кожен печериця викладаємо на скибочку бекону і акуратно загортаємо його навколо головки.

Закріплюємо бекон на шампиньоне за допомогою зубочистки, проткнув їй капелюшок гриба наскрізь.

Гриби викладаємо на решітку гриль і обсмажуємо з двох сторін по 7-10 хвилин до рум’яної скоринки, перевертаючи гриби кухонними щипцями або вилкою.

Готові печериці знімаємо з решітки на тарілку і подаємо на стіл. Приємного апетиту!

Маринад для печериць з часником Печериці на мангалі Шашлик із печериць на мангалі