Оригінальний спосіб приготування домашнього плову – з свинини і гречки. Любителі крупи оцінять такий рецепт. Просте приготування порадує яскравим і поживним смаком. Подавайте до сімейного обіду!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 400 гр.
- Гречка – 2 ст.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Морква – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як почати готувати плов з гречки зі свининою? На невеликі шматочки розбираємо свинину. Обсмажуємо продукт до яскравого рум’янцю в рослинному маслі.
Викладаємо до м’яса подрібнену ріпчасту цибулю.
Далі додаємо моркву, нарізану соломкою. Розмішуємо і смажимо 5 хвилин.
В цей час промиваємо гречану крупу. Можна трохи відмочити її.
В піджарку додаємо приправу для плову сіль.
Далі кладемо підготовлену гречку. Вливаємо воду і готуємо страву близько 30 хвилин на помірному вогні.
Готовий плов гарненько розмішуємо і залишаємо на 5-10 хвилин.
Настоявшийся продукт можна розкладати по тарілках і подавати до столу!
Пісний плов з грибами Плов Плов без м'яса Плов без моркви Плов без цибулі Плов зі свининою в казані на плиті Розсипчастий плов зі свининою