Цікавий і не традиційний варіант приготування плову. Замість м’яса будуть використані субпродукти, страва виходить корисним і смачним.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Олія соняшникова – 3 – 4 ст. л.
- серце Куряче – 300 – 400 гр.
- Рис білий – 300 гр.
- Сіль – 0,5 склянки
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати плов з курячими сердечками в мультиварці, цибулю і моркву очистити. Цибулю наріжте кубиками, моркву натріть на тертці. У чашу мультиварки влийте соняшникову олію, готуйте овочі в режимі «Смаження» 5-7 хвилин.
Курячі сердечка промийте і викладіть в чашу до овочів, продовжуйте готувати в режимі «Смаження» 10-12 хвилин.
Рис промийте кілька разів, потім викладіть його в чашу.
Додайте воду, сіль і всі приправи в чашу мультиварки. Закрийте кришку мультиварки і поставте режим «Плов» на 1 годину.
Після закінчення програми плов буде готовий, можна подавати страву на стіл.
Приємного апетиту!
Пісний плов Плов Плов без цибулі Плов в мультиварці Плов з куркою Плов з куркою в мультиварці