Розсипчастий плов для домашнього обіду можна приготувати з пропареного рису і свинини. Ситне блюдо порадує пряним ароматом і смаком. Порадуйте своїх рідних яскравим продуктом.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 400 гр.
- Рис пропарений – 1,5 склянки
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Зіра – 2 ч. л.
- Куркума – 1 ч. л.
- Часник – 1 головка
- Перець чилі – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати плов з пропаренным рисом і свининою на сковороді просто!Свинину ріжемо дрібними кубиками, потім обсмажуємо в сковороді до яскравого рум’янцю.
Викладаємо до м’яса кільця ріпчастої цибулі. Тушкуємо на помірному вогні до м’якості овочів.
Слідом кладемо брусочки очищеної моркви. Тушкуємо ще 10 хвилин.
Вливаємо воду і додаємо сіль, спеції, головку часнику, перець чилі. Кип’ятимо вміст.
Далі розподіляємо пропарений рис. При необхідності доливаємо воду. Готуємо страву ще 30 хвилин.
Розсипчастий плов з пропареного рису готовий. Розмішуйте блюдо і подавайте до столу!
Плов Плов без м'яса Плов без цибулі Плов з м'ясом Плов з часником Розсипчастий плов зі свининою