Смачний і дуже апетитний плов з рисом і свининою – це відмінне блюдо для всієї родини. Готувати його просто, а з залишаться ситими і задоволеними! Просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Рис басматі – 300 гр.
- Морква по-корейськи – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Свинина – 300 гр.
- Масло рослинне – 100 мл
- Зіра – 2,5 гр.
- Перець чорний мелений – 2 гр.
- Перець червоний мелений – 2 гр.
- Куркума – 2 гр.
- Коріандр мелений – 3 г.
- Барбарис – 3 гр.
- Сіль – 5 гр.
- Вода – 500 мл
- Часник – 3 зуб.
Процес приготування:
Почнемо готувати плов з рисом басматі і свининою. Моркву очищаємо від шкірки і промиваємо, потім моркву натираємо на крупній тертці.
Цибулю очищаємо від лушпиння і ріжемо кільцями.
М’ясо свинини промиваємо та нарізаємо кубиками середнього розміру.
Беремо казан і наливаємо в нього рослинне масло, ставимо на вогонь і підігріваємо його. Викладаємо шматочки м’яса і обсмажуємо 5 хв.
Додаємо до м’яса цибулю і моркву смажимо ще 5-7 хв
Тепер засипаємо рис басматі, і заливаємо воду, так, щоб вона покривала крупу.
Додаємо сіль, перець чорний і червоний мелений, зіру, куркуму, коріандр, барбарис і зубчики часнику.
кладемо Часник цілком, не кроша його.
Готуємо 20 хв, поки рис не стане м’яким.
Приємного апетиту!
Плов без м'яса Плов з рисом басматі Плов з часником Плов з яловичини з рисом Плов з яловичиною Узбецький плов Узбецький плов з куркою Узбецький плов з яловичиною